Skolestart her også. Mye å gjøre på jobb, og litt for lite tid. Har med meg jobben hjem i helga, så regner med å få gjort meg relativt ferdig til mandag.

Nå svitsjer jeg litt mellom to bøker: "Den ubeboelige planeten" og "Noe tapt og noe vunnet". Jeg tror jeg legger bort planet-boka, og så leser jeg først boka til Tara Westover. Akkurat ferdig med Åsne Seierstads "En av oss". En meget god bok!

God helg!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg hørte Tara Westover på lydbok i fjor, verdt en lesning/ lytting! En av oss virker også som en interessant, og ikke minst viktig bok... Fortsatt lykke til med skolestart og god helg. Hektiske tider!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Karin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie Stenseth