God helg alle leseglade. Jeg har endelig klart å lese ut Vindens Skygge av Carlos Ruiz Zafon. Ingen høydare for min del, terninkast to-tre. Har virkelig slitt for å lese den ut, så jeg er fornøyd med å komme i mål. Hvis jeg leser noe mer i helgen, så blir det i boka Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai av Mary Ann Shaffer, den har jeg så vidt begynt på. Har sett filmen, så gleder meg til å lese boka.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så morsomt og se hvor forskjellige man ser bøker nok engang. Jeg likte og liker boka kjempe godt. Alltid kjekt å lese bøker man har sett filmene og man lurer på får man samme følelser som man fikk da man så filmen? Ha en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda Nyrud