Helg, lørdagsfri og gode greier :-) Uka som snart renner ut, renner ikke ut i ingenting, for den bragte oss nyheten om Toni Morrisons bortgang. Jeg har som tidligere skrevet, et godt forhold til Morrisons forfatterskap, tenker på henne som den beste av de beste. De ulike prisene mottatt vitner om enorm anseelse hos de aller fleste. Kanskje hun får hvile i fred med Barack Obama sin medalje rundt halsen...?

Har lest ferdig fotballboka til Peter Crouch, som forteller om hans opplevelser hos klubber som Liverpool, Portsmouth, Southampton, Stoke, Tottenham og mitt eget Queens Park Rangers. Nå har jeg atter en gang skifta fokus, og har kommet et stykke i Sjøen Om Vinteren av Sivert N Nesbø. Ingen bok mettet av handling, heller ei feelgood-bok så langt.

Jobben kaller for de fleste nå framover, så kanskje det blir færre lesetimer. Likevel, les som du har livet kjært ;-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja det var trist å høre om Toni Morrison død. Isabel Allende la ut et innlegg med hedres til Toni det var virkelig rørende å lese. Jeg har hørt en lydbok Sangen om Salomon fra Morrison, men jeg tar gjerne imot tips om du har lest noen flere som du kan anbefale meg? Håper du får en fin helg med noen lesetimer :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

ingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne Dahl