Ojsann, her er det mye fremmedspråklig! Til informasjon, Karin, så er jeg selverklært elektronikk- og datakløne, og verken snakker eller skriver dataspråk, he-he! For tida klarer jeg meg helt suverent med NRK på dataen - som jeg bruker i stedet for tv`en, som igjen betyr at jeg fikser det aller enkleste, som å logge meg inn her :-) Altså, det er ikke forklaringen din det er noe galt med, hint-hint :-) Takker og bukker uansett :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg forstår poenget ditt. Det er ikke noe problem, enten er du interessert eller så er du ikke. Men hvis du ser NRK på data, så streamer eller strømmer du faktisk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne Jensen