Hmm, skal tru om eg er i ferd med å ta mentalt skade av å gå som grasenkemann i fleire veker, når eg ser på kva eg har lest i det siste så er det foruroligande mange bøker om einsame godt vaksne menn; Vinter i Maine, The Old Man and the Sea, Homo Faber og no altså Stoner som eg starta på i går. Dvs i Stoner så startar jo historia med studietida til hovudpersonen, men innleiinga peiker mot at det kjem til å ende med alderdom i einsemd.

Får satse på noko meir lysteleg etter denne boka.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Stoner er en av de beste bøkene jeg har lest. Kos deg med den!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Godt utvalg av bøker. Stoner elsket jeg virkelig en av mine favorittbøker, anbefales på det varmeste, ha en god helg og lesestund :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er nå svært gode bøker du har valgt deg ut da :)

Vet ikke om jeg tørr å reflektere over min lesing som består av mye drama for tiden
(MacBeth og Vintereventyret av Shakespeare og Agatha Christie (og dermed var det ingen) ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det vart ikkje slett så mykje einsam aldersom i Stoner som eg trudde det kom til å bli då eg starta på boka, Men på mange måtar virka jo mannen ganske einsam gjennom store delar av livet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Marit HebækGVBeathe SolbergConnieErikNeda AlaeiAnniken LJenny Dahl BakkenKaren RamsvikHildaTonesen81Julie StensethLars MæhlumTanteMamiemoiraIngunn SReadninggirl20MarteRufsetufsaTrygve JakobsenKay NilsenAnjaRandiLesevimsaIngeborg GLibraritas vBoktimmyEmilie GeistEivind  VaksvikFarfalleJan Erik  OlsenedgeofawordLilleviArcticDwarfNina BallerinaMari Nordø LommelunBjørn  BakkenKarin BergTone Maria JonassenLena Risvik Paulsen