Eleanor Oliphant har jeg skaffet, og planlagt som ferielitteratur.
Men enda er det en uke igjen på jobb før jeg går ut i ferie, så den må jeg foreløpig være litt tålmodig med.

Denne helga holder jeg på med Oryx og Crake av Margaret Atwood. Den skal fylle punktet for 'cli-fi' på leseutfordringen. Meget god!

Om jeg skulle komme til å fullføre denne i løpet av helga så har jeg flere alternativer liggende som jeg kan ta fatt på, bl.a. Macbeth av Jo Nesbø, Arr av Audur Ava Olafsdottir og 1984 av George Orwell. Så jeg skal ikke slippe opp for lesestoff i sommerkulda vi har her i Trøndelag for tida!

God helg til dere alle :-)

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Eleanor Oliphant likte jeg SÅ godt. Håper den faller i smak! :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Herlig med ferielitteratur, det er hyggelig bok å lese må jeg si. Jeg leste også Oryx og Crake hørte jeg som lydbok i vinter og synes den var veldig god. Macbeth har jeg også lest, men ikke Arr eller 1984. Endte opp med å like Macbeth helt greit, håper du får en bra lesehelg og helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kay NilsenkatrineIngunn SJenny Dahl BakkenBerit RBente NogvaTarjeiBookiacSiv RønstadSynnøve H HoelAnniken LJune PlutonikaConnieMarie HolterAnn ChristinRune U. FurbergIngrid BrændenIdaLesevimsaKarin BergBeritBStian B. HopeMarit HåverstadStine AskeJoannJanne BrovoldLilith NagelBjarne AashaugNils PharoBeathe Solbergkjell kJan-Olav SelforsIngunn ØvrebøLasse SteinnesStineSSBKristinKaramasov11Grete Aastorptuhamre