Her leses og lyttes det jevnt og trutt uansett dag og vær. Etter en overdose lidelser på nynorsk (Hoem og Tiller) hører jeg nå på lettfattelig krim av Egeland. Det er passelig bakgrunnsstøy når jeg er ute på stolpejakt. På nattbordet ligger Hekseyngel, en moderne variant av Shakespeares Stormen. Jeg storkoser meg med den, tror det blir en sekser på terningen. I tillegg leser jeg noen dikt av Halldis Moren Vesaas hver kveld. Det er godt med dikt som er på rim, uten at jeg vet om det er påvist noen terapeutisk effekt!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Stolpejakt var ukjent for meg, men no fann eg ut kva det er. Trur eg. Er det rett å seie at det er ein slags stikkut-tur med anstrøk av O-løp? For min del blir det for langt til nærmaste stolpe, det ser ut for å vere først og fremst ein austlandsaktivitet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er o-løp for amatører. Man laster ned kart på mobil og starter jakten. Det er gjerne orienteringslag/idrettslag som setter ut stolper og lager kart. Det fins både her og der, men mest sør i landet og i urbane strøk.
Det er en fantastisk måte å lure «sånne som meg» ut på tur. Å finne stolper fungerer som belønning for å ha gått så langt. Jeg finner også poster i skogen (skogtrim) som er litt vanskeligere enn stolper, men lettere enn orientering. I tillegg har jeg forsøkt meg på geocaching, som er en verdensomspennende aktivitet. Det er mye å finne der ute!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Variert lesning hvis jeg leser det du skriver riktig, ønsker deg en fin søndag =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob Sæthre