Etter feilskjæret "Macbeth" er Jo Nesbø og Harry Hole tilbake med et brak. Her er Nesbøs penn umiskjennelig, og hans detaljerte kunnskap om de merkeligste ting (litt vel mye etter min smak) - lurer på om han har tatt seg tid til å lese "Jane Eyre"? Spenningen river meg med, det samme gjør gråten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

[ Slettet av bruker ]

Feilskjæret "Macbeth"?
"MacBeth" er ikke Harry Hole, men en imponerende gjendiktning av et av verdens største litterære verk av Shakespeare, og mange, inkl. meg, synes Nesbø har gjort en fabelaktig jobb.
"MacBeth" var min første Nesbø bok, og nå lurer jeg på om man kan lese "Kniv" uten å ha lest noen andre Harry Hole bøker? Jeg tror ikke at jeg orker å begynne med bok 1, har så masse annet spennende på listen, men kunne tenke meg å prøve å lese mere Nesbø. Men det skal også sies at jeg ikke liker for voldelig og ekkel krim. Er spent på om "Kniv" kunne vært noe for meg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild S