For et vakkert og respektfullt portrett av den fantastiske maleren, som jeg gjerne skulle se utstilt her til lands. Leste boken på svensk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hvilken glede å få innblikk i en ny verden, maleren Paula H. Beckers liv og kunst. Ved første øyekast kan hennes malerier virke noe «merkelige», gir du dem tid, oppdager du den spesielle følsomheten i dem, hvor uttrykksfulle de er. Jeg slutter meg til ønsket om å få se disse maleriene – ikke bare på en skjerm.

Takk, Knut for at du gjorde oppmerksom på denne fine lille boken. Jeg så den tilfeldig på mammutsalget og husket din anbefaling. Enig, en respektfull, vakker og innsiktsfull biografi.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, vil vil sjå henne i Norge! Har du vore i Bremen i museet hennar? Eg var så heldig å koma dit for nokre år sidan.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har Bremen til gode, gleder meg til å reise dit en dag! For et par år siden så jeg utstillingen "Paula Modersohn-Becker och konstnärskolonin i Worpswede" på Waldemars Udde i Stockholm og håpet (forgjeves) den skulle videre til Oslo. Herlig at boken kom på norsk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

KjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøienCarine Olsrød