Fotballsesongen har så vidt begynt, valgkampen det samme - som avslapning og kos innimellom slagene leses det. Vel, kos har det ikke vært med den siste boka. Fredsprisvinner Nadia Murad sin Den Siste Jenta er ikke for de mest sarte sjelene. Tungt lesestoff om hvordan hun opplevde ISIS og de forferdelige overgrepene, hvordan småbyen Kocho ble overtatt og alle menn og unge enn som ikke klarte å rømme ble massakrert, familer som ble totalt ødelagt. Videre flukten til Kurdistan og posisjonen hun er i nå. Fy fanken som jeg beundrer den jenta!

Kan være at jeg begynner på Tusen Strålende Soler av Khaled Hosseini. Ble anbefalt den nylig, skal være enda bedre enn Drageløperen av samme forfatter. Og hvis sola er med på det, sitter jeg litt ute etter arbeidstid, eventuelt tar jeg med boka på neste kamp og leser meg i form!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg vil ikke lese boka til Murad, siden jeg nok er for sart.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun sparer oss for de aller verste detaljene - men jeg skjønner godt hva du mener!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du bør absolutt lese Tusen Strålende Soler. Den er hans beste!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendliesomniferum