Leste kun en av de jeg hadde planlagt for Mars, 'A book about a hobby' - Thomas Karlsen - Hoppuka - en reiseskildring: Til gjengjeld leste jeg Zodiac Types (Pocket Reference) for punktet 'A book with a zodiac sign or astrology term in the title', for det meste som utebok.

Nå for April har jeg allerede startet på (lest 45s):

21 - 'A book by two female authors' - Sheena Blackhall & Grace Banks - Scottish Urban Myths and Ancient Legends (Urban Legends)

Har 3 bøker til i denne serien om urban legends, om London, Dublin og Kent og en til om Bristol på ønskelisten

De andre planlagt for April er :
47 - 'Two books that share the same title (1)' - Lina Bengtsdotter - Annabelle

Valgte Annabell framfor 'Felicia forsvant', når jeg fant Francesca, oppfølgeren på Strömstad biblitek på siste handletur.

26 - 'A book that’s published in 2019' - Ingmar Karlsson - Det omaka paret

Den siste boka hans om tchekkernes og slovakenes historie, hadde opprinnelig tenkt å vente til de eventuellt kjøpte den inn på Strömstad bibliotek, mens siden jeg liker bøkene has så godt bestilte jeg den sammen med 2 jeg hadde lest og to til jeg ikke hadde lest fra AdLibris. Denne og en annen inb kostet kun 184 pr stk. De 3 andre var i pocket til under kr 50 pr stk.

6 - 'A book with a plant in the title or on the cover' - Amy Stewart - Wicked Plants - The A-Z of Plants that Kill, Maim, Intoxicate and Otherwise Offend

Har hatt denne en stund og har allerede smålest i den, og skal lese 'The Drunken Botanist' for Goodreads Reading Ch denne måneden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg leste alle bøkene jeg hadde planlagt i mars :)

I april har jeg følgende på lista:

5 - 'A book with at least one million ratings on Goodread' - Sara Gruen - Vann til elefantene

23 - 'A book set in Scandinavia' - Stefan Anhem - Offer uten ansikt
Denne leste jeg ut på tre dager, til tross for over 600 sider. Utrolig spennende! Boka var Sveriges mestselgende debutoman da den kom ut.

31 - 'A book about a family - Olivier Bourdeaut - Mens vi venter på Bojangles
Denne hadde jeg egentlig satt opp for mai. Men hadde tid til overs, dessuten er boka ikke på mange sider, så da blir den lest nå i april.

36 - 'A ghost story' - Nini Schulman - Velkommen hjem'
Tok meg noen kunstneriske friheter i denne tolkningen, på grunn av påsken og den tradisjonelle påskekrimmen. Boka er en krim som blant annet handler om en spøkelsesvandring.

40 - 'Your favourite prompt from a past Popsugar reading challenge' eller 47 'Two books that share the same title' Merete Junker - Vannmannen, 2015, pkt. 10 (Mystery, thriller).
Denne er også valgt som en påskekrimbok.

I tillegg har jeg et par andre bøker som skal leses i april eller mai:

19 - 'A book told from multiple POVs' eller 34 'A book that includes a wedding' - Leo Tolstoj - Anna Karenina
Denne startet jeg med allerede i januar, men sliter med å komme ordentlig i gang.

41 'A cli-fi book' - Gert Nygårdshaug - Himmelblomsttreet.
Bok nummer to i serien om Mino.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg klarte 5 punkter i mars :-). Mange bra bøker.
Har fått med meg bla. "Ut og stjæle hester" som jo kommer som film i år og "Tom Sawyer" som gjør meg nostalgisk. Fikk denne anbefalt av faren min da jeg var bare jentungen.
I april har jeg ikke helt bestemt hva jeg skal lese, men har mye bra på lur. Akkurat nå leser jeg "Mengele zoo" for punktet Climate fiction. Ellers har jeg "Og skipet siglar vidare" for punktet A debut novel.
Så heldige vi er som er glade i å lese. Så mye spennende å velge av. Kanskje blir det Dan Brown, eller Unni Lindell eller...
Kos dere med lesingen og utfordringen i april også :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leste 'Ut og stjæle hester' i februar, av samme grunn som deg :) Enig med deg, det er masse bra bøker å lese nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg klarte 4 punkter i mars :-)
Dermed har jeg nå totalt krysset 12 punkter, og synes jeg er godt i rute. Med et snitt på fire bøker i måneden bør jeg jo komme i mål hvis jeg regner med et par ekstra når det blir ferie.

De fire jeg har krysset i mars er:
A book you think should be made into a movie:Før flommen kommer av Helena Thorfinn
A book set in Scandinavia:Lazarus av Kepler
A choose-your-own-adventure book:Historien om enten Jørn eller Torgeir Bråten av Bjarte Arneson
An own-voices book:La oss håpe på det beste av Carolina Setterwall
Da har jeg faktisk 2 own-voices bøker, så jeg må tenke litt på om den ene av dem kan passe til et annet punkt.

De beste av disse var den første og den siste.

For april har jeg foreløpig planlagt:

A book becoming a movie in 2019:Ut og stjæle hester av Per Petterson. Denne holder jeg på med som lydbok.
A book about someone with a superpower:Kraften av Naomi Alderman. Denne har jeg også begynt med. Forøvrig tipset av Lesevimsa, takker så mye for det :-)
Videre kan det vel bli A book revolving around a puzzle or a game:The seven deaths of Evelyn Hardcastle. Denne er anbefalt på Goodreads og virker spennende. Og den bør kanskje passe godt som påskelektyre.
Og det kan kanskje bli A ghost story:Elskede av Toni Morrison som jeg fikk anbefalt av Hilde forrige måned. Tusen takk for det også :-)

Hva leser dere andre?

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Anniken RøilKjell PHanne MidtsundcerpinJulie StensethBjørg  FrøysaaDinaRolf IngemundsenAnjaReadninggirl20ingar hToveCecilieMerethe SolstadHedvigEivind  VaksvikHarald KRandiAsveinDolly DuckMarit HåverstadLaila StenbrendenKristin F. JørgensenStjernekastIda  Gaarden SortlandTone Maria JonassenEster SCathrine PedersenKristofferHilde VrangsagenGrete AastorpMartine (@martineleser)IngunnJMonica CarlsenIngunn SSimen "Boktimmy" IngemundsenAnne Berit GrønbechArne SjønnesenLena Risvik PaulsenLillevi