Takk for tips til choose-your-adventure punktet, ante ikke hva jeg skulle lese her. Men denne ser moro ut!

De punktene du nevner som utfordrende er de samme som jeg selv sliter med. For spøkelseshistorie er alltids Et julekvad av Dickens et alternativ, jeg vurderer å spare denne til desember. Ellers kan jeg anbefale Elskede av Toni Morrison her. Veldig god, men krevende bok.

For romferd og overnaturlige krefter aner jeg ikke hva jeg skal lese, håper jeg tilfeldigvis kommer over en :) Muligens Marsboeren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Om du er i det humoristiske hjørnet en dag, kan jeg anbefale A Hitchhikers Guide To The Galaxy til punktet for romferd :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, der er det også en :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fantastisk bok! Og film

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, Marsboeren er en mulighet. Jeg har sett filmen, den var ikke så verst den altså. Problemet mitt er at jeg sliter hvis jeg synes det blir altfor urealistisk. For meg må det være mulig å tenke seg at det kan skje, på en måte. Men denne kan det kanskje bli.

Samme problemet blir det jo med spøkelsene, men Toni Morrison var et kjempegodt tips! Tusen takk :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer Smedaas