Jeg så de gode omtalene og kjøpte boka, men ble så utrolig skuffet. Synes historien var rotete, platt og uten snev av spenning, så langtdrygt at jeg måtte skumlese store partier. At man aldri lærer at smaken er forskjellig og følger magefølelsen istedenfor omtalene. Kommet ikke til å lese mer av forfatteren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Interessant det du sier her. Jeg er nettopp ferdig med en annen krimbok som mange har rost opp i skyene. Selv synes jeg den var rotete og beint fram kjedelig. Hvorfor er det slik at vi liker eller misliker en bok? Det har sikkert noe med handlingen, oppbygningen og selve skrivestilen å gjøre. Men det henger kanskje enda mer sammen med miljøet og personene vi finner der. Er dette et sted vi har lyst til å reise til? Er dette mennesker vi har lyst til å møte?
Synd at du måtte kjøpe boka til Minier helt forgjeves.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte ikke omtalen på bokomslaget pga hesten, det burde vært nok til å droppe boken for min del. Jeg fikk ikke sympati med noen av hovedpersonene, de ble bare statister hele gjengen samtidig som historien ble rotete og spenningen uteble. Men jeg kan fortsatt ikke sette fingeren på hvorfor det aldri fenget, jeg liker krim og et ganske altetende. Pyreneene er også et sted jeg liker, men jeg heller til spanskesiden.

Noen ganger bommer man, , neste leseopplevelse blir nok bedre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Visst, det er et hesteøye som er avbildet på omslaget. Det tenkte jeg ikke på før du sa det.

En annen ting: Jeg "leste" denne boka som lydbok. Det fungerte utmerket. Jeg ble langsomt dratt inn i handlingen mens den tilspisset seg mer og mer. Andre ganger fungerer lydbøker heller dårlig. Er det rask handling med mye skifte av synsvinkler, ståsted eller tid, foretrekker jeg papirutgava.(eller E-bok). Da kan jeg lettere lese avsnitt flere ganger når det er påkrevet. Det samme gjelder når det er mange personer med i handlinga, og da særlig når de har fremmedartige navn som er lette å blande sammen. Jeg vil gjerne høre fra andre som har erfaringer med bøker som LESES kontra bøker som HØRES.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har forsøkt meg på lydbok og likte det ikke. Det er mulig jeg var uheldig med den som leste, ble bare irritert og mistet helt tråden og hørte ikke ferdig bøkene. Men nylig hørte jeg Snøsøsteren som hørespill, det var ok. Når jeg leser bøker skaper jeg bildet i hodet som lydbok på en måte ødela.

Jeg foretrekker e-bøker, lett å ta med seg og lett og lese overalt. Trodde jeg ikke ville like det, men tok heldigvis feil!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusen