Det høyrest fælt ut å seie det, men heldigvis fekk eg ikkje bøker. Når eg seier det slik, er det fordi eg framleis har rundt 100 uleste bøker i hylla. Skulle eg greie å få bukt med dette "etterslepet" i framtida så vil eg nok kjenne det annleis.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Men hvorfor skal du "få bukt med dette etterslepet", Jostein? Er det ikke deilig å vite at du har et ulest bibliotek du når som helst kan forsyne deg av.

Vet ikke hvor mange uleste bøker det finnes her i huset. Ingen hast med dem; ser på dem som en skattkiste eller et "nødlager", alt etter som :-)

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Dersom eg skulle sjå slik på det, er eg stygt redd for at det om kort tid ikkje ville bli plass til anna enn bøker her i huset (ja, vi har eit ganske lite hus). Enn så lenge så bør eg sørge for at her er plass til ungar, kone og bikkje (katten greier seg alltids). Derfor held eg meg til tankegangen om at eg bør lese dei eg har før eg skaffar meg fleire.

Bør, skreiv eg. Eg er sjølvsagt ikkje immun mot sal, loppemarknadar etc. Men for andre året på rad så har eg faktisk greid å lese fleire bøker enn det eg har skaffa meg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Cecilie EllefsenEllen E. MartolPiippokattaStig THarald KElisabeth SveeVannflaskeRisRosOgKlagingGunillaElin FjellheimKirsten LundStein KippersundGro-Anita RoenKristin71MathiasAnne Berit GrønbechBård StørekntschjrldBjørg Marit TinholtHeleneJan-Olav SelforsChristoffer SmedaasJulie StensethTurid KjendlieTheaSissel ElisabethSigrid NygaardKristin_Anne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandHeidi HoltanMads Leonard HolvikLars Johann MiljesveinBeathe SolbergTanteMamieOddvarGIngeborg GTine SundalTatiana Wesserling