God jul alle bokelskere. I år var jeg så heldig å få flere bøker til jul. Endelig har folk forstått at jeg elsker å få bøker i gave. I år fikk jeg Søsterklokkene av Lars Mytting, Leksikon om lys og mørke av Simon Stranger, Odinsbarn, Råta og Evna av Siri Pettersen, og en bok fra siste Fantastic Beast filmen. Veldig takknemlig og glad. Fikk dere bøker til jul, og i så fall hvilke?

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Jeg var heldig og fikk hele seks bøker til jul;
- Dronen av Unni Lindell, denne var i tillegg signert av forfatteren
- Det innerste rommet av Jørn Lier Horst
- En grav for to av Anne Holt
- Leksikon om lys og mørke av Simon Stranger
- Søsterklokkene av Lars Mytting
- Hva visste hjemmefronten? av Marte Michelet

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg fikk En grav for to av Anne Holt. Lovende så langt, så jeg er storfornøyd!
Mannen fikk Lazarus av Kepler. Det er jeg også veldig fornøyd med :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Fikk Merete Morken Andersen "Blodet i årene. Amalie Skram og hennes tid".
Har såvidt begynt på den. Lovende.
(+ gavekort på Ark)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg fikk Gunhild Stordalen Det store bildet som allerede er lest ut, en Harry Potter kokebok, Min historie av Michelle Obama . Gleder meg til å lese disse. Hørtes ut som du fikk mange flotte bøker, kos deg med disse :)

Ønsker alle en flott romjulstid :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Dette er nok det første året hvor jeg ikke får en drøss bøker! Og mtp hvor mange uleste skatter jeg har stående på vent i hylla, er det kanskje like så greit. Fikk én bok da - men det er nr. 8 i en krimserie jeg ikke har lest, så den skal jeg bytte. Og da tenker jeg at jeg endelig får tak i Marit Eikemos siste bok! Har til nå kjøpt og lest alt av henne, så denne siste må også leses og plasseres ved siden av de andre i hylla. :-)

Romjulsboka je har valgt meg ut er "Balansekunst". Har lenge hatt den i hylla, men har vært litt skeptisk fordi den er så tykk, og sidene kompakte med liten skrift. Men starta i går kveld og er alt over hundre siden inn i boka. Fengslende og bra! Spørs om den varer hele romjula, slik tanken var. Den blir uansett med til Danmark når vi reiser i morgen - sammen med Jon Fosses trilogi som en back-up; om jeg skulle komme til å lese den ut.

Regner også med at vi finner oss en fin lydbok å lytte til på bilturen. Men hvilken det blir ... valgets kvaler, gitt!

Ønsker alle en god (rom)jul og et godt nytt år!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg fikk Dronen av Unni Lindell og Kastanjemannen av Søren Sveistrup, Alltid kjærkomment med bøker i julegave,

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg fikk to krimbøker som jeg ønsket meg til jul: Gutten som elsket rådyr av Samuel Bjørk og Kastanjemannen av Søren Sveistrup :) I tillegg fikk jeg "A year of living your yoga. Daily practices to shape your life." fra en amerikansk yogavenn. Den var ekstra koselig å få. Selv har vi kjøpt Ta det for god fisk av Lars Ole Klavestad i gave til oss selv. Den er beskrevet som "feelgod-kunst i tekst og strek".

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Nope, ikke i år heller. =)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Fikk en bok, men den var ikke av typen skjønnlitterær. Derimot en quizbok med 2000 spørsmål. Lot bevisst være å sette bøker på ønskelisten, siden jeg har et overveldende antall uleste bøker hjemme. Og det har jeg garantert neste jul også.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det høyrest fælt ut å seie det, men heldigvis fekk eg ikkje bøker. Når eg seier det slik, er det fordi eg framleis har rundt 100 uleste bøker i hylla. Skulle eg greie å få bukt med dette "etterslepet" i framtida så vil eg nok kjenne det annleis.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Men hvorfor skal du "få bukt med dette etterslepet", Jostein? Er det ikke deilig å vite at du har et ulest bibliotek du når som helst kan forsyne deg av.

Vet ikke hvor mange uleste bøker det finnes her i huset. Ingen hast med dem; ser på dem som en skattkiste eller et "nødlager", alt etter som :-)

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Dersom eg skulle sjå slik på det, er eg stygt redd for at det om kort tid ikkje ville bli plass til anna enn bøker her i huset (ja, vi har eit ganske lite hus). Enn så lenge så bør eg sørge for at her er plass til ungar, kone og bikkje (katten greier seg alltids). Derfor held eg meg til tankegangen om at eg bør lese dei eg har før eg skaffar meg fleire.

Bør, skreiv eg. Eg er sjølvsagt ikkje immun mot sal, loppemarknadar etc. Men for andre året på rad så har eg faktisk greid å lese fleire bøker enn det eg har skaffa meg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Lillian WhitingSilje UlsteinToveOle Jacob OddenesAlex NietoHelen SkogMaistreJulie StensethSverreHildeE .LesevimsaHeidiLibraritas vMarit MogstadMyStoryKnut HauglandIngeborgReidun SvensliBjørn SturødLine DahleJakob SæthreAndreas HenriksenEvaBoktimmyKaroline in WonderAstrid MarteAud- HelenMarteMarianne MSiv ÅrdalJeanetteLabbelineKarin BergsiljehusmorfornixAlice NordliLilleviBjørg Marit TinholtGVBeathe Solberg