Da har jeg begynt å lese boken :-) Førsteinntrykket om at boken var litt tung å lese viste seg å være feil. Det tok bare noen sider å komme inn i språket, flyten og handlingen. Foreløpig er det mye som er antydet, jeg er nysgjerrig på hvordan ting henger sammen! Men jeg la den til side nå for jeg vil ikke bare sluke den.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Vipps, så var bolk 1 unngajort. Gode skildringar av lokalsamfunnet, og etter kvart ganske tydelege hint om korleis ting heng saman. Men vi får sjå, kanskje forfattaren legg opp til å lure meg?

165 sider på 32 dagar, det skulle bli omlag 5 sider pr dag. Eg er m.a.o. over 8 dagar før skjema. Skal holde hardt å drøye denne heilt til 7. januar.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Også i gang med denne underfundige lille boken. Hvordan henger det sammen? Er redd den ikke vil vare til 7.jan. Men et positivt møte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har også så vidt kommet i gang. Merker at det er en historie jeg blir nysgjerrig på, men skal prøve å få boka til å vare en stund. Derfor bra at jeg leser flere gode bøker samtidig, nå :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina