Det ser ut som du har mer enn nok av bøker å velge mellom i helgen Hilde. Det er så kjekt med bibliotek og mulighet til å låne bøker helt gratis. For meg er biblioteket nesten som en godtebutikk for barn :)

Denne helgen leser jeg Havets katedral av Ildefonso Falcones. Har fått med meg at boken er filmatisert og at denne serien er tilgjengelig på Netflix. Jeg ønsker imidlertid å lese boka før jeg ser filmatiseringen. Boken gir en dramatisk og tildels hjerteskjærende beskrivelse av Barcelonas storhetstid som livlig sjøfartsby preget av religionskonflikter, krig, pest, enorme sosiale forskjeller og kamp om materiell rikdom.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag