Jeg dytter litt på denne jeg. Kanskje er det flere som har erfaringer med lesebrett nå. Jeg har utrolig lyst til å prøve ett men usikker på hvilket merke jeg skal gå for.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Selv har jeg kun prøvd sony psr-600, denne koster nå rundt 1000 lappen på amazon, så med frakt og moms kommer den opp i en ca 1500, jeg vil da også anbefale å kjøpe læromslaget, som finnes i to varianter, det med lys og det uten, har selv den med lys, noe som er kjempe kjekt i et mørkt rom, men det er litt ekkelt å justere for å slippe å få ekle refleksjoner.

Men jeg vil absolutt anbefale sonyen, da den ikke er like låst til div format som kindlen.

Psr-900 har også kommet nå, og de største forskjellene i forhold til 600, er at den har 3g, noe som betyr at du kan laste ned bøker og aviser hvor som helst, via mobilnettet. Hvordan det fungere i norge, og om man må ha noen form for abonnement, vet jeg ikke. Og den har større innebygd minne, dvs plass til noen hundre bøker ekstra :P Og prisen for den, inkludert frakt og moms, kommer på rett over 2000.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove AlmaMcHempettHarald KStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandJulie StensethSolveig