Et regntungt Odda er i gang med Blueshelga Lokst Utøve. Delvis kjente og litt mindre kjente bluesartister spiller tre steder i byen både dag og kveld - og natt, og da går jeg og yngste dattera mi ut som natteravner.

Fortsetter å lese Fjellfolk av Ellen Emmerentze Jervell. Dessverre fins ikke denne boka i arkivet til bokelskere.no. Uansett, dette er ei bok om mor og datter, eller en må også si, som mor så datter. For det meste ei vond bok om to generasjoner uønska barn. Helt åpenbart at forfatteren har kunnskap om denne formen for gjennomtrist relasjon - samt at Hardangervidda spiller en rolle.

Boka blir nok lest ut søndag. Hva som da skal påbegynnes veit jeg ikke enda. Det jeg veit er at det blir mye fotball i uka som kommer, hele fem kamper på sju dager. Wish me good luck ;-)

Les i regn og regnbyger, la poesien solstråler overmanne eders sinn!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Er alltid en festival på Odda. Ha en fin fotballuke.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vel, alltid er nok å ta for hardt i :-) Vi har spillfestival, Blueshelga Lokst Utøve, Litteratursymposiet, to fotballturneringer og OddArt, som er for kunstinteresserte. Hardanger Musikkfestival i mai har hovedbase på Lofthus, men arrangementene strøs rundt langs Sørfjorden. Litteratursymposiet har etter hvert begynt med det samme :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Good luck!
Og jeg fant boka av Jervel, se her.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Wow, ser man det... Takker og bukker :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne M