Da skriver jeg meg det bak øret! Av og til trenger man ren underholdning mellom to permer. Jeg har stått med "Vinegar Girl" mellom hendene, men så ble det noen andre bøker som ble med meg hjem.

(Apropos ren underholdning: jeg har så vidt begynt på en ellevill (etter alt å dømme) historie kalt "Les nøuvelles aventures du Fäkir au påys d'Ikea". Nei, det er ikke feilskrift - franskmennene har åpenbart blitt hals-over-hode forelsket i alt som smaker av nordisk, og det fører blant annet til at de putter inn ø-er og å-er på de besynderligste steder, for å gi skriftstykket en nordisk "flair"! Se for eksempel denne artikkelen i Time Out Paris: https://www.timeout.fr/paris/shopping/le-design-scandinave-en-5-adresses-parisiennes, som har følgende ingress:

Le pøint sur le møbilier nørdique à Påris

??!!! Og så har man selvfølgelig designbutikken med det fengende navn Rüøjnøb - den fant jeg også en artikkel om i Time Out Paris. Men jeg dro ikke ut for å finne den, altså - derimot fikk jeg med meg et lass med bøker hjem i kofferten. Et par kjøpt til full pris, men så snublet jeg over et par fancy butikker/shoppingsentre med hyller for bøker på jakt etter et nytt hjem. Så nå bør det bli en oppsving i fransk-lesingen min, dondaine!)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Utmerket! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartin