Må vel lese denne også. Er den vanskelig å få tak i. Jeg fant den på Kindle, men erfaring forteller meg at jeg ikke får lest ferdig bøker på skjerm. Så at den var nominert til Pulitzer, så da kan det vel være en tynn mulighet for at den blir oversatt til norsk. Det kommer en ny bok fra Margaret Verble i februar -19. "Cherokee America."

En liten tanke fra meg siden jeg leser en aktuell prisvinner nå. Hvorfor gis det ut så mange
norske forfattere, som produserer og produserer bøker; krim for voksne og krim for barn, når det rett og slett finnes bedre bøker og forfattere der ute. Det er vel ingen som har krav på, eller rett til å være forfatter på livstid. De aller fleste har vel ikke format til det heller. Sorry for den litt bråkjekke tonen. Jeg er ikke tilhenger av markedskreftene, men heller tvertimot. Jeg ser at de norske forlagene stadig vekk selger norske forfattere til nye markeder. Hvorfor ikke ta med seg en ny forfatter hjem for hver gang de selger en, eller det bør vel være i forholdet 10-1. Jeg var inne i en enkel bokhandel på togstasjonen i Milano, og der fantes hauger av klassikere, filosofi og enkelte bestselgere. Oi, er det slik å bo i et sivilisert land, tenkte jeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja - jeg blir litt oppgitt i blant, jeg også, over (det manglende) utvalget i bokhandler her hjemme. Med hederlige unntak, da! Vi får holde på og tipse hverandre her inne om spennende saker og ting som ikke tas inn i norske butikker - eller som ikke markedsføres massivt selv om de innholdsmessig hadde fortjent det.

Jeg vet ikke om boken er vanskelig å få tak i - jeg har satt den på ønskelisten min etter at jeg tilfeldigvis fant den i bokhyllen til Ava (se nedenfor), men jeg har ikke begynt å shoppe etter den ennå. Vil tro at den må kunne kjøpes i utenlandske nettbokhandler (Amazon, bookdepository, abebooks)?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23