Jojo Moyes, som trollbandt en hel verden med "Et helt halvt år" har omsider bestemt seg for å avslutte historien om Louisa Clark med en murstein på 557 sider. Siden jeg ikke var overvettes begeistret for "Etter deg", så var det egentlig mest for å glede tenåringen at jeg gav meg i kast med de siste hendelsene i livet til Louisa. Etter et par kapitler har jeg dessverre fått nok. Dette føles ut som uttværing av forfatteren, hun har etter min mening skrevet nok en unødvendig oppfølger.
Beklager Jojo Moyes, jeg er ikke enig med Tom Egeland som påstår at han blir bertatt når han får en bok av deg. (har du røyka sokkene dine, Tom?!) Meget mulig en helt grei bok for et yngre publikum, men denne falt ikke i smak hos meg. Jeg ble ikke bergtatt, må vel heller si at jeg fikk litt fnatt. Hrmf.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

VibekeWenche BrohaugHeidi HoltanChristinaHarald KBenedikteEllen E. MartolBente Aimee BorrenAnn Marlen EngerBård StøreNils PharoBjørg Marit TinholtTheaTanteMamieBjørg L.SolBeathe SolbergEvaMarianne  SkageLilleviTonjeMartaifartaReadninggirl20Hilde H HelsethSol SkipnesHelge-Mikal HartvedtSynnøve H HoelGitte FurusethEileen BørresenJakob SæthresiljehusmorChristenAnita RøsbergJohn LarsenMarianne TTjommiNeraJoannAnne Berit GrønbechAnne Helene Moe