Bare så du er klar over det (for det tipper jeg at du kanskje ikke er), så kan ikke vi andre se listen din før du har ferdigstilt den (det er en knapp du klikker på). Derfor vet vi ikke hva du allerede har ført opp på listen "Katter i skjønnlitteraturen" - for jeg regner med at det er en liste du har opprettet her på bokelskere.no, og at du tenker at vi kan konsultere den dersom vi kjenner til en bok du kan ha interesse av?

:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Må registrere lista som "ikkje ferdig" for å kunne legge til bøker, og så glømte eg å trykke ferdig etter dette var gjort. Derfor var den utilgjengeleg. Beklager.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Må registrere lista som "ikkje ferdig" for å kunne legge til bøker, og så glømte eg å trykke ferdig etter dette var gjort.

Jepp, har gjort det samme selv - mer enn én gang. Men da har du forklaringen dersom du syntes at vi som har forsøkt å komme med noen forslag, lot til å famle helt i blinde... ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpBerit RHelena ETonje SivertsenOlaugHege H.Harald AndersenHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAud- HelenTone HJanne Kristin HøylandAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaMargrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolThea