Sånn omtrent 00.15 i dag kom jeg i gang med "Nei og atter nei" av Nina Lykke. Den tror jeg blir en fornøyelse å lese. Savner ennå persongalleriet i Jane Gardams trilogi. Så god var den, og takk til Rose og denne nettsiden for anbefalingen. Kanskje det britiske livet, og imperiet, har vært et ynglested for skjønnlitteratur. Eksil og ensomhet, tilknytningsvansker i bøtter og spann. Ja, jeg leste akkurat en anmeldelse av Michael Ondaatje' bok "Warlight". Ok, mer av dette. Ja takk, det blir en annen gang.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har også funnet frem til Jane Gardam! Har kjøpt trilogien som starter med Old Filth, men begynte på novellesamlingen ‘Showing the Flag’, som jeg snart er ferdig med. Veldig, veldig bra - gleder meg til romanene hennes nå!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ah. Du er heldig som er i startgropa. . . Nå ble jeg så trøtt at jeg bare får ønske deg en fin leseropplevelse. Disse bøkene vil på et eller annet tidspunkt finne veien hjem til meg også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria