Denne helgen veksler jeg på å lese 3 bøker, In Search of Dracula - History of Dracula and Vampires som er en nyere og oppdatert utgave av den jeg leste i Mars, I, Lucifer som er en leseutfordringsbok for punktet 'A book about a villain or antihero' og Blood, Bones and Body Bits (Horrible Science).

Igår satt jeg og så på Bislett Games DL og på Søndag er det mere friidrett/DL med DN Galaen fra Stockholm.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Jeg har begynt å lese boka Ikk ebalnd doktro"n borti helsa di, men den er ikke å finne på oversikten her. Magnar Kleiven sitt navn kom heller ikke opp...

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er ferdig med boka om vulkaner. DETTE er en tegneserie som er enkel å skjønne, ,men det er en del spesialuttrykk som er litt for de spesielt interesserte. Unger som bor i en isverden som er på jakt etter brensel for å holde varmen er utgangspunktet her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er søndag, og mandag har snart kome inn
Det er nett som om helga forsvann som ein vind
Eg har likevel vandra eit stykke på veg
Verdens ende er målet, og Hoel tek meg med

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Tilbringer helga til fjells på familietreff med svigers så det blir mykje bilkøyring og sosialisering og lite lesing.. Får meg ei time no då og skal lese vidare i Torkil Damhaugs Glasshjerte. Elles gleder eg meg over at når eg reiser heim frå fjellet i morgon så er det med tre "nye" bøker i bagasjen. Fann nemlig eit halvt tonn bøker stående på ei gamal hytte her oppe og særleg tre av dei vekte interessa og då svigermor seier "vær så god, berre ta dei!",ja då... Då kommer ein heim med

Anne Franks dagbok
Seierherrene av Roy Jacobsen
Rebecca av Daphne du Maurier

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Her i Hammerfest venter vi fortsatt på sol og varme, i dag må vi ta til takke med 7 grader og overskyet. Perfekt innevær og lesevær! Denne helgen leser jeg Roser, kyss og døden av Maria Lang. Svensk krim full av underholdning, spenning og intriger.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Har begynt på bok 1 i en serie som heter Faktategneserie og den heter for Smarte StriPER .
Boka heter Vulkaner- lava og liv.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sånn omtrent 00.15 i dag kom jeg i gang med "Nei og atter nei" av Nina Lykke. Den tror jeg blir en fornøyelse å lese. Savner ennå persongalleriet i Jane Gardams trilogi. Så god var den, og takk til Rose og denne nettsiden for anbefalingen. Kanskje det britiske livet, og imperiet, har vært et ynglested for skjønnlitteratur. Eksil og ensomhet, tilknytningsvansker i bøtter og spann. Ja, jeg leste akkurat en anmeldelse av Michael Ondaatje' bok "Warlight". Ok, mer av dette. Ja takk, det blir en annen gang.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Jeg har også funnet frem til Jane Gardam! Har kjøpt trilogien som starter med Old Filth, men begynte på novellesamlingen ‘Showing the Flag’, som jeg snart er ferdig med. Veldig, veldig bra - gleder meg til romanene hennes nå!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ah. Du er heldig som er i startgropa. . . Nå ble jeg så trøtt at jeg bare får ønske deg en fin leseropplevelse. Disse bøkene vil på et eller annet tidspunkt finne veien hjem til meg også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mens håpet om noen regndråper er stigende, leser jeg i rikt monn. Gjemt nede mellom andre tilbudsbøker - hvor altså historien om Jens Evensen sto, og som er ferdiglest, sto samtidig ei diktsamling jeg har snust ei stund på. Jeg snakker om Rupi Kaur sin Melk & Honning. Ikke de vanskeligst tilgjengelige diktene dette, og gudskjelov for det! Temaene er smerte, her relatert til misbruk, kjærlighet, brudd og helbredelse. Diktene er selvopplevde ting og tankene rundt dette. Jenter/kvinner særlig i den vestlige verden har oppdaga denne boka, og den fikk gode kritikker da den kom. Anbefaler gjerne videre!

Nå har jeg lest meg 240 sider inn i den fantastiske generasjonsromanen En Amerikansk Sønn av Philipp Meyer. Vi følger 3 generasjoner, det vil si 3 hovedpersoner og deres familier i det sørvestlige USA i periodene rundt 1850, de første årene på 1900-tallet og fra midten av 1930-tallet. Dette er god og lærerik litteratur.

Les til krampa tar dere ;-)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Er på helgebesøk i Oslo fra I dag til søndag, så lesing blir det relativt lite av. Likevel håper jeg å komme meg litt videre i bind 3 av Murakamis 1Q84. Og kan hende jeg finner meg nytt lesestoff i løpet av reisen. Like fint vær på Østlandet som på Vestlandet.
God lesehelg :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Gøy å variere litt med ulike bøker. Denne helgen skal jeg forsette å lese Jan Kjærstad Erobreren bok nummer to av tre, som jeg startet på denne uken. Har vært lovende forløpelig. Ønsker alle en flott helg med gode bøker eller uten :)

God helg :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Nå leser jeg to bøker, Brev fra Senegal av Mariama Ba og Det levende treet av Ellert Dahl. Der er det som foregår på lesefronten her og ellers blir det ei rolig helg i heimen.
God lesehelg til alle bokelskere.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kjetil AudsenKristin F. JørgensenGroHarald KDun AenghusJon Torger Hetland SalteTove Obrestad WøienChristine AndersenBoktimmyWenkeJostein RøysetGVVannflaskeBentkjell kAnneLibraritas vsiljehusmorAkima MontgomeryFrode KinserdalJulie StensethIngunn ØvrebøkineArne SjønnesenLabbelineThea EmilieelmeAjiniakramoiraMarianne Mellie d.Leseberta_23EmilieskIngeborg GHanneBertyAnjaAnniken RøilErikHilde H  Helseth