Jeg leser Alt inkludert av Marit Eikemo. Vet ikke om jeg noen gang har ledd så mye av en bok før. Vil gjerne teste ut humoren min hvis noen gidder å svare. Så nemlig en serie som heter Ku'damm, og da lo jeg også veldig mye. Trodde det var komedie. Men så var det en som sa at det var tragedie. Så lurer på om noen andre også oppfattet den som komedie. Varm og god helg til alle bokelskere.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Eikemo er en mester på å skrive humoristisk samtidig som hun tar opp alvorlige tema og aktuelle tema. Etter at jeg leste Alt inkludert har jeg kjøpt og lest samtidige av hennes romaner... Utenom den siste. Sparer på den...!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Dere må komme til Odda i oktober! Da arrangeres Litteratursymposiet i Odda for 13. gang, og Marit Eikemo er en nøkkelperson for dette etter hvert kjente arrangementet. Årets tema er "løgn"

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sentralt og viktig pensum, ser det ut til, for konferansen.
I alle fall overraskende mange søketreff i forumet på emnet,
både i bøker og frimodigtekst..

Mitt forslag til fagbok her: >
både systematisk og faglig kasusrettet,
ok fac simile finnes hos nb.no

Alternativ finalist her > ,
en spes.fagretning du kjenner endel til?

og NRK skal ha nominert denne > .

Vi forutsetter vel at arrangørene ikke har tatt temaet
så bokstavelig, at ingen konferanse vil være å oppdage
på åstedet ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å det vil eg prøve å få til-takk for tips! Spennende tema òg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for svar. Motiverer meg til å lese flere bøker av henne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaIreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJ