Takk for kommentar! Boken jeg tenker på er "The shock doctrine". Her er det mange eksempler på hvordan USA har utnyttet kriser til å innføre en økonomi som i hovedsak har vært til fordel for store amerikanske selskaper, dessverre ofte på bekostning av landets innbyggere. Flere av mekanismene som Klein referer til i sin bok, er etter min mening ikke helt ulike de som Snyder beskriver.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hjertelig takk for anbefalingen av "The Shock Doctrine" av Naomi Klein. Noe ante jeg, men mye var rett og slett sjokkerende og vanskelig å fordøye.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas Kihlman