Dessverre er dette den dårligste boka jeg har lest av denne forfatteren, avsluttet etter å lest ca halve boka. Ble skuffet, da hun tidligere har skrevet så gode bøker. Historiene ble for oppstykket og for mange nye personer å forholde seg til, selv om "tråden" var å følge hovedpersonens reise etter mottatte postkort. Hun skriver nydelig med gode beskrivelser av Hellas natur, men dessverre ikke nok for meg denne gangen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har ikke lest mange av hennes bøker, men siden jeg var på Kreta-ferie, fant jeg ut at denne måtte være aktuell som ferielektyre. Det ble ingen stor opplevelse. Alle reiseskildringene var både interessante og spennende, men det ble litt for mye av det gode etter hvert. Og selve rammefortellingen endte så banalt og "lettvint" at det ødela hele historien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenHilde VrangsagenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokatta