Valgte boken ut i fra et punkt på Leseutfordingen 2018 (En bok med snø på coveret). Det svært spennende lesing. Uttrolig spennende. Det ser ut til at jeg har fått sansen for svensk krim.
Det begynte med Arne Dahl (Utmarker og Innland) og jeg ble hekta. Denne romanen "Jenta med snø i håret" av Ninni Schulman var en av de virkelig bedre krimhistoriene jeg har lest. At inspirasjonen til forfatteren er hentet fra en virkelig hendelse (trafficing fra Moldovia) gjør jo saken ekstra skummel. I tillegg til å være en krimhistorie tar også forfatteren opp flere viktige ting å reflektere over.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo Larsen