Du burde ikke gi opp Gert Nygårdshaug som følge av denne boka. Han har så mange mye bedre bøker. Jeg liker ikke bøkene om Fredrik Drum, men er veldig glad i flesteparten av de øvrige bøkene hans.
Som deg så ble også jeg skuffet over Honningkrukken. Jeg ble ikke trukket skikkelig inn i historien og ble også mektig irritert over forfatterens bruk av franske ord og utrykk. Leser jeg en bok på norsk, da forventer jeg at den faktisk skrives på norsk. Selvsagt bør navn skrives på språket fra stedet der historien utspiller seg, men øvrige ord og utrykk mener jeg bør skrives på norsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hvilken bok av Nygårdshaug syns du jeg bør prøve å lese da, for å rette opp bildet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mengele Zoo, Himmelblomsttreets muligheter og Afridites basseng er blant mine favoritter. De bør leses i sammenheng. Jeg liker best den første og den siste. Klokkemakeren er en annen favoritt hos meg. Lykke til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipsene - jeg skal ta var på dem - han får nok en sjanse til, etter hvert!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol Skipnesgretemor