Jeg synes boken er en av de beste jeg har lest av Murakami til nå. Jeg har flere til gode. I motsetning til deg ser jeg ikke etter en mening når jeg leser en bok. Jeg bare anammer en stemning og en følelse som forhekser meg og følger meg videre inn i en spennende og uforutsigbar handling. Den samme følelsen hadde jeg da jeg leste "Kafka på stranden". Kanskje det er en mening langt inne i boken som man bare får inn i underbevisstheten, akkurat som i en drøm man ikke forstår.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

For meg har alt du skriver der en mening :-) og anammer en stemning og en følelse som forhekser har jo en mening. Men denne gangen klarte ikke Murakami å dra meg inn i sin verden. Boka ble rett og slett for lang til innholdet etter min smak.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KPrunellaLailaHelena ETine SundalEli Hagelundritaoline