En underlig bok. Gåtefull og flott. Lang, men absolutt verdt det!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Nærmer meg slutten på denne boken og som alltid skriver han meget bra. Men i motsetning til de andre bøkene jeg har lest av han er jeg ikke sikker på om jeg liker denne. Alt virker så meningsløst eller jeg ser ikke helt hva som er meningen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg synes boken er en av de beste jeg har lest av Murakami til nå. Jeg har flere til gode. I motsetning til deg ser jeg ikke etter en mening når jeg leser en bok. Jeg bare anammer en stemning og en følelse som forhekser meg og følger meg videre inn i en spennende og uforutsigbar handling. Den samme følelsen hadde jeg da jeg leste "Kafka på stranden". Kanskje det er en mening langt inne i boken som man bare får inn i underbevisstheten, akkurat som i en drøm man ikke forstår.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

For meg har alt du skriver der en mening :-) og anammer en stemning og en følelse som forhekser har jo en mening. Men denne gangen klarte ikke Murakami å dra meg inn i sin verden. Boka ble rett og slett for lang til innholdet etter min smak.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Brit HonningsvågBjørn  BakkenJulie Emilie Fredrikke Nygaard LangbråthenGrethet87KuboaaKay NilsenEivind  VaksvikSpurvelurvTonesen81Gjermund  HaugeMy Criminal MindKaroline in WonderSverre HoemInger HaugstadMarie ØstvoldVidar RingstrømMartine GulbrandsenBookThiefIngunn SThereseBeathe SolbergTor Arne DahlIngunn ØvrebøReadninggirl20Lene AndresenMari Nordø LommelunsiljehusmorCathrine MogenHilde H  HelsethJulie StensethErlend Risvik PaulsenErikGVTine SundalLailaBenedikteIngeborg GGunillakntschjrldIngrid Urdal Støle