For en forfatter Stefansson er! Han har vært nominert til Nordisk Råds litteraturpris og nå burde han få den. Han skriver så poetisk og vakkert og hver setning er til å dvele ved. Det hoppes en del i tid i boka, men ham balanserer det hårfint så man ikke blir forvirret. Det er som forfatteren leker seg gjennom innholdet og her er en fin blanding av humor og alvor.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Stefansson er en av mine store favoritter. Jeg ynder både historier og språkbruk! Denne boka står på leselista mi - kanskje jeg går direkte på den når jeg har ferdiglest den jeg holder på med nå, Frost av Roy Jacobsen, en av mine andre store favorittforfattere - og boka er et mesterverk!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieAnn ChristinHarald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe Solbergritaoline