Advent er her og det blir fred og ro i heimen. All den tid jeg har et mobilitetsproblem for tiden, tar jeg det hele med knusende ro. (i hvertfall ennå....). Så denne helga har jeg begynt på ei lita bok av Nini Roll Anker om Sigrid Undset, trivelig å lese. Så har jeg begynt på det litterære heftet Juleroser og jammen tok jeg fram Julemysteriet av Jostein Gaarder også, ei bok jeg ofte har lest før Jul. Så det er omtrent det som skjer her i helgen, hvis "ånden" kommer er det mulig det blir litt baking, men som regel kommer den ikke.
God advents og lesehelg til alle.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Bakeånda er sjeldan på besøk her også, men den var på ein lynvisitt medan eg sov førre natta, då tenåringsguten i huset fann på at det var ein god ide å lage brownies ute i dei små timar. Neste gang bakeånda kjem så håper eg den får følge av ryddeånda.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ha ha ha ha ha! Jeg ser det for meg....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBente NogvaMarie HolterChristoffer SmedaasLeseberta_23Ingeborg GHilde H HelsethJohn LarsenKirsten LundPiippokattamgeTine SundalTor-Arne JensenGrete AmundsensomniferumTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeTove