Jeg har kastet meg med på bokjulebingo i en gruppe på Facebook og har i den forbindelsen akkurat lest ferdig Alice's Adventures in Wonderland, og tjent ett poeng til Hufflepuff. Nå går jeg videre til neste bok, som er Before She Ignites av Jodi Meadows. Imorgen er det julebord med mine fine kollegaer, så regner ikke med det blir lest så veldig mye da.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Bokjulebingo? No vart eg nyfiken, korleis fungerer det?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I denne bingoen er hver kolonne et Harry Potter-hus. Hver rute inneholder kategorier: Newt for eksempel er Hufflepuff og hans kriterie er en bok med magiske vesener. Man tjener 1 poeng til huset sitt for hver rute man krysser av , uansett om ruten tilhører et annen hus, og man tjener 5 ekstrapoeng når man fyller kolonnen til sitt hus. Kjempegøy!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbeline