Läckberg skriver over samme lest som før, og det blir ganske kjedelig. Historia fra 1600-tallet virker malplassert og er rett og slett unødvendig. Og måten denne fortellinga knyttes opp til resten av handlinga på er bare svak. På nåtidsplanet er det så utrolig mange personer og aktuelle samfunnsproblemer som blandes inn, at selve krimgåta nesten forsvinner. Flyktningkrise, rasime, mobbing, tenåringsangst, fraværende foreldre, personer som skjuler legninga si for enhver pris. Ting overforklares, og hint som gjør at man gjetter løsninga gjentas til det overtydelige.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Vanskelig å være uenig i det du skriver her. Jeg er normalt veldig glad i disse bøkene, men denne var en eneste stor skuffelse. Enig i at 1600-tallshistorien var malplassert, den var fullstendig unødvendig og gav absolutt ingen ekstra dimensjon til historien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjedelig, men synes ofte det blir slik på populære bøker. Det virker som det er viktigere å få utgitt bøker, enn at bøkene faktisk har kvalitet. Søren, jeg hadde gledet meg til å lese den. Kanskje jeg står over..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den har jo fått noen ok kritikker også har jeg sett, så du må jo gjerne prøve :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag