Takk igjen, Monica! «The World According to Garp» fant veien til iPaden min til tross for en noe ustabil dekning. Jeg befinner meg i mine foreldres leilighet i Spania, som ble forsøkt tatt fra meg gjennom to rettsprosesser, og akkurat nå så formelig brøler havet 50 meter fra der jeg sitter. Jeg elsker den lyden og hvordan den drukner alt rundt meg og av og til all uro inni meg også.

Jeg må med skam å melde si at jeg ikke har lest noe av John Irving før, men bare i løpet av kort tid kjenner jeg at han appellerer til meg, og jeg ser frem i mot mange timer i hans selskap.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Da var vi nesten naboer! Jeg kom nylig hjem fra nordvestkysten av Sardinia – og der var det ikke internettdekning i det hele tatt. Også så godt å høre at det ordnet seg til det beste med leilighet og rettssaker til slutt!
Gleder meg at du liker Garp og Irving. Han har jo skrevet en drøss med romaner, og én novellesamling så vidt jeg vet, så det er litt å ta av. Selv om ingen av bøkene etter Garp har gjort like sterkt inntrykk på meg som den, er flere av den virkelig gode.
Ser lenger nede i tråden at du kommer med et hjertesukk fordi Robertson Davies' romantrilogier ikke finnes som e-bøker. Nå husker jeg ikke om du har sansen for lydbøker. Men i så fall finner du de enkeltstående romanene i både Salterton-, Deptford- og Cornish-triolgoien som lydbøker hos audible.com. (Selv har jeg foreløpig de to første og gleder meg stort til et gjenhør om ikke altfor lenge).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og jeg henger meg på beundringen av Robertson Davies. Irriterer meg bare litt over at han ikke ønsker å slippe bøkene sine elektronisk. En dag må han gi etter han også, tenker jeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ehm - jeg er redd det ikke vil hjelpe så mye om Robertson Davies ombestemmer seg der han er nå - han døde i 1995, dessverre... ;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Beklager, RIP, der bomma jeg stygt, kanskje det var ønsketenkning at han fortsatt levde. Bøkene hans ligger på lista over romaner jeg virkelig ser frem til å lese ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, den ønsketenkningen har jeg ingen problemer med å forstå! Du vet at han gjerne skrev romantrilogier? Han døde før han rakk å skrive bok nummer tre i sin siste trilogi... (Som er STRÅLENDE.)(Så klart.)(Det er jo Robertson Davies vi snakker om.)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, jeg har skrevet dem opp alle sammen, forelska meg umiddelbart da jeg leste den første i The Deptford Trilogy, og tenkte at jeg ville vente med neste bok til ting roer seg, og jeg evner å gi forfatteren den oppmerksomheten han fortjener.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag