Hei. Håper det er greit at jeg legger ut lesehelgen innlegget, fordi jeg ser at det ikke blir langt ut av noen i går kveld. Jeg synes nemlig det alltid er så hyggelig med dette innlegget og savnet det litt i går kveld, derfor legger jeg det ut nå. Jeg leser denne helga Den dunkle dottera av Elena Ferrante er kommet et godt stykke og liker den sånn passe egentlig og skal lese litt pensumlitteratur i helgen senere. Hva leser dere?

Håper alle får en god helg og at det var greit at jeg la ut innlegget.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 23 svar.

Så flott at det kom en lesetråd til slutt :-) Har mye å gjøre med både egen og andre sin fotball, og valgkampen krever sitt. Likevel får jeg tid til å lese Orientekespressen av T Færøvik. Her er mye kunnskap! Digger boka! Leser før Ole Lukkøye snakker søtt til meg, og jeg har boka med når jeg reiser rundt og dømmer kamper; fin avveksling mens jeg venter på ferjer, og når de tøffer over fjordene med meg ombord.

Ei god leseuke til bokormene ;-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja synes nemlig helgentråden er veldig hyggelig :) . Ja valgkampen krever sitt å få med seg det som trengs å få sitt. Fotball er også hyggelig. Ha også en god helg og videre god lesning :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er også veldig glad i helgetråden, så flott at noen legger ut denne :-)

Men det er lenge siden jeg har lest så lite som denne helga her. Helga har vært hypersosial og aktiv, med bytur med venninner på dagen i går, og konsert med vennegjeng på kvelden. I dag har jeg vært på lang fjelltur i det fine høstværet, og nå skal jeg ut og treffe noen venner i kveld. SÅ vi får se om det kanskje blir noen sider videre i Sønnen på senga i kveld. Den er spennende og velskrevet!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Synes og det å være sosial er super hyggelig. Av og til går lesningen i perioder slik er det. Håper du fortsatt har en god helg og at du får lest noen sider videre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er av de som har en hel flokk med bøker ruslende.
På nattbordet ligger Englenes sorg av Jon Kalman Stefansson, 2.bok i en trilogi om "Gutten". Nydelig og brutal.
I bilen står lydboken Valley of Amazement av Amy Tan. Grei nok for bilkjøring.
På mobilen har jeg James Joyce` Ulysses. Mye moro der. Anbefales virkelig som lydbok på engelsk.
På nettbrettet har jeg Njålssoga som scannet bok fra Bokhylla til Nasjonalbiblioteket. Gratis kilde til mye god litteratur der. Litt uvant måte å lese på.
På stuebordet er det en åpen plass for neste bok i samlesinga til Kjell K. Venter spent på resultatet av avstemmingen i kveld.
Men samtidig ligger også på stuebordet Hans Børlis Samlede dikt og Gammeltestamentet i den siste revisjonen (som leses som ren historiefortelling - du verden for mye vold og blod der....)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ulysses har jeg veldig lyst å lese. God helg forsatt :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lest Ulysses en gang før. Opplever at den er mer tilgjengelig som lydbok. Men mange artige episoder uansett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen har jeg begynt å lese "Bienes historie av Maja Lundetrodde ikke den skulle fenge,men det gjør en i høyeste grad:)spennende å leseog ikke minst lærer en masse om bier:)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Den er helt utrolig, god helg forsatt og god lesning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ble nettopp ferdig med Håkan Nessers Menneske uten hund - lydbok. Meget solid krim som gav meirsmak så skal definitivt lese dei neste bøkene om samme etterforsker, Gunnar Barbarotti. Før eg går. Laus på nr to trenger eg imidlertid ei lita krimpause så no høyrer eg på "Would like to meet,", av Polly James. Lettlest, feel good, chicklit - sjanger. Perfekt "pausebok" - morosam nok her og no, men ikkje noko som kjem til å gjere særleg inntrykk og ikkje ein bok eg rekner med å hugse tilbake på som "verdt å anbefale". Men av og til er det faktisk midt i blinken med slike bøker.

I papirbokverdenen er eg halvvegs gjennom Den tredje stemmen, av Cilla Börjlind, Rolf Börjlind
- nummer to i serien om Olivia Ronning og Tom Stilton, serien som starter med Springflo.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Letteste bøker er herlig, ha forsatt en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det gjeng frykteleg sakte med lesinga no
Sidan sist har eg knappast hatt rist eller ro
Til å kome stort lenger i Mellom to slott
Litt fleir’ timar i døgnet, det hadde gjort godt.

Men for tida så køyrer eg mykje i bil
Så i veka så høyrde eg, mil etter mil
På ei lydbok om sju små australiarar
Og no Wodehouse med kylling og kjærleik på gard

Denne helga er fullbooka, eg skal ta grep
På ei landbruksutstilling med hunden på slep
Men når søndag er omme og mandagen kjem
Blir det kanskje normal-tid til lesing igjen

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Lykke til med normal lesning tid igjen og ha forsatt en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg var på tur til Strömstad med båten Vesleø II fra Skjærhalden (på Hvaler) igår for å handle litt, men først og fremst for å levere lista til sommerbingoen på Strömstad bibliotek. Mens jeg var der lånte jeg meg 5 bøker (Mystik på svenska slott, Nunnorna i Venedig, Londons bästa dagsutflykter, Medeltida människor og Bakom monumenten), og så en om turer i Skotland også, men venter med den til neste bibliotekstur. Fikk også kjøpt Jordstorm av Mons Kallentoft innb for 20 kr i en restekurv. Mens jeg var på denne turen, leste jeg ferdig 101 London Oddities og begynte på den andre boka jeg leser denne helgen, Kvinner i hemmelige tjenester - etterretning i Norden under den annen verdenskrig av Tore Pryser.

Så på avslutningen av Diamond League fra Brüssel på TV igår, og idag og imorgen er det Finnkampen (landskamp i friidrett mellom Sverige og Finland) på SVT1 & SVT2.

Har også 5 DVDer lånt på biblioteket som forfaller på Mandag som jeg skal se på i helgen, 4 i serien Nordmennenes egen historie (Den norske mann, Den norske kvinne, Opplevelser fra Oslo, Opplevelser fra Østlandet) og en om De syv Underverk.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Veldig spennende med kvinner i hemmelige tjenester :) ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det blir mest pensumlitteratur denne helga. Pluss litt innledende lesing av boka "Siste brev hjem 1" ( av Vilhelm Moberg ), som er bok 7 i serien om utvandringen til Amerika på 1800 - tallet. Tar med bøkene ut i sola, som denne helga er kommet tilbake hit til Vestlandet. God lesehelg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Gøy det da. Håper du har god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hyggelig med helgetråd. Fint at noen vil gjøre det. Jeg har lest en del forskjellig i det siste,har fått lest ut bøker jeg hadde avbrutt og lest en del gammelt fra hyllene mine. Nå har jeg funnet enda en gammel skatt som det er mange år siden jeg leste,nemlig Det tredje øye av Lobsang Rampa.Hyggelig gjenlesing av en gammel favoritt. Har ellers ingen planer framover, har ikke kjøpt noe nytt på ei tid heller. Men det dukker nok opp noe.
God lesehelg til alle bokelskere.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er alltid godt å lese ut bøker som ligger i hylla og er kanskje avbryte eller som hadde glemt ut. Herlig å lese gammel skatter da. Det dukker nok alltid noe opp med muligheter til å lese noe nytt eller gammelt. Håper du får en god helg og koser deg med en bok eller to :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

skal lese ferdig ved tidehverv av t s valen og den er nokså tung til tider.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvordan er den i oppbygging og handling, bra eller helt middels?Ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

som sagt den er nokså tung i mange kapitler og det finnes andre bøker som du bør lese.vet ikke hva du menr med oppbygging.....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt å høre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee