Oi, det var litt av en tirade. Du må gjerne ha de bokpreferansene du vil, tenkte bare jeg skulle dele mitt syn. Hvorvidt folk som velger annerledes enn deg har mista kontakten med virkeligheten, syns jeg ikke akkurat er verdt å kommentere.

Dette med kontrast lys/ikke lys er noe av det jeg mener med blått lys. Vi legger ikke merke til at skjermlyset er blått, men det skaper mer kontrast med øynene våre, og da blir det tydelige kontrast mellom lys og mørke.

Personlig kunne jeg ikke lest e-bøker UTEN lesebrett, det var derfor jeg skrev det jeg gjorde. Å lese dem i app er ikke det samme og ikke anbefalt. Men hver sin smak.

Igjen, jeg prøver da ikke å tvinge deg til å like som meg. Syns du var vel aggressiv i tonen her.

Og jeg beholder jo e-bøkene jeg har kjøpt. De ligger i skyen. Flere av dem kan også lastes ned på PCen. Får jeg lest dem om verden kollapser og internettet med den? Nei. Men det lever jeg godt med - da tror jeg ikke bøker er det jeg først tenker på, uansett.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Beklager, jeg irriterte meg antagelig over at du hørtes ut så ivrig på å overbevise meg. Jeg merker at sjøl om jeg har flere lystbetonte bøker inne nå, kvir jeg meg for å lese ebok på senga og blir heller en time ekstra i stua med papirbok. Egentlig syns jeg også at det å skulle bruke e-boms på sin i-dings for enhver pris og ikke klarer seg uten, er symptomatisk for det jeg kaller "det digitale bysyndromet". Jeg er bygdejente og har hata å bo i by (og det har jeg gjort endel år), jeg syns det er dritskummelt at byunger som aldri har klappa et dyr, kjent en naturlig duft annet enn i blomsterbutikken og ikke vet hvordan maten blir til, skal ha stemmerett. Det har lite med deg å gjøre, jeg bare forsøker å forklare at en e-dings på en i-boms er ingenting i nærheten av uvurderlig, den er og blir KUN et verktøy. Ikke "my pressssscioussssss" ...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du utviser samme arroganse og selvgodhet i dette innlegget som det forrige. Din verdensforståelse er universell, og folk som er uenig med den, aner ikke hva de snakker om og bør helst ikke ha stemmerett. Greit. Oppfattet. Tror ikke denne diskusjonen er vits å føre videre, vil helst ikke bli ufin, men det begynner å bli vanskelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jaha? Stakkars. Beklager, men jeg kunne si en hel del om folk som går ut fra at jeg er sånn eller sånn, det å bli satt i bås er ikke noe jeg sier meg spesielt enig i. Jeg syns faktisk DET er litt arrogant ... Det du kaller arroganse, kaller jeg Asperger Syndrom, det du kaller selvgodhet, det kaller jeg ADHD. Jeg har gjort mange feil i mitt liv og er den første til å peke på dem, jeg er min egen største kritiker. Jeg lytter veldig gjerne til folk, men hvis noen tar en belærende skolefrøkentone, da vender jeg fort vrangsida til. Selvtilliten er naturlig, den får ingen påvirket. Så fint at du har en god, sunn dømmekraft med deg videre i livet!! ^^)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone Sundland