Det var eldste dattera mi som tipsa meg om Kleskoden. Hun har en ganske klar tanke om å jobbe innafor den bransjen - med gjenbruk! - og tar den type utdanning nå. Vi har prata en del att og fram om nettopp moteindustrien, plusser og minuser, de siste 2-3 åra, så helt novise er jeg ikke, he-he! Boka til Arntzen gir meg ekstra kunnskap og forståelse om mote, sånn den påvirka dattera mi, med god logikk fra perm til perm. Jeg trives godt fra ei side til den neste :-) Blei noen sider etter midnatt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg tror dattera di er i ferd med å skaffe seg en god og solid jobb. Satser hun klokt har hun mest sannsynlig en sikker jobb. Hils og si takk for ei bra og interessant bok! Jeg fortsetter med Arntzens andre bok uti uka, tenker jeg, når jeg får unna litt av det andre jeg leser på ... ^^)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina