Bare hyggelig det, om man kan gjøre noe til andres inspirasjon. ^^) Egentlig, hvis jeg ble spurt akkurat nå om å anbefale noe, hadde jeg tenkt først på The Girl With the Green-Tinted Hair og deretter på Det litterære apotek som jeg anbefalte sist uke, men alt fra fire til seks på terningen er hos meg en godkjenning/ anbefaling og Kleskoden: kommer til å få godkjent, uten tvil. Det er jo noe som burde være aktuelt for alle, innser jeg, sjøl om jeg aldri har vært opptatt av mote, så har forfatteren fullstendig rett i at det er fordi jeg er klar over min grense mellom behovet for sosial tilhørighet og behovet for å uttrykke individualisme, at jeg f.eks gir konservative farger på båten. Det har jeg faktisk aldri tenkt over før, jeg har bare plukket klare, rene farger (som jeg liker) som ikke er "in" i stedet for (for meg) dystre sesongfarger moten dikterer. Videre har jeg aldri likt meg på arbeidsplasser hvor kleskoden blir diktert, enten i stillingsbeskrivelsen (uniform) eller sosialt og uuttalt (hvor man blir uglesett av de konservativt kledde dersom man tar på seg en knæsj farge), fordi jeg har for stort behov for individuell frihet i hverdagen. Ikke det at klær har noe å si for trivselen i seg sjøl, men klær er tydeligvis uttrykk for de mentale strømningene i arbeidskollegaene på de forskjellige stedene. Og det er ved mentale klinsj på arbeidsplassen at man slutter å trives. Uff, det ble langt ... tilgi meg ... men:
Ikke visste jeg at ei lita, norsk bok om mote kunne tilføye noe i hvordan jeg ser på meg sjøl! Det sier faktisk en hel del om boka! Jada, den anbefaler jeg videre ... og tusen takk til Steinar Sæther og datteren hans for at boka i det hele tatt nevnes her! Der fikk jeg inspirasjonen i fra. Jeg satser på å lese den ferdig i dag og prøve å skrive en ordentlig omtale.

Her begynte pøsregnet i natt, jeg våknet av at det trommet skikkelig! Ingen utetid i dag på meg, du får nyte det hvis du fortsatt har været på din side.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Tror du ikke jeg fant The Little Paris Bookshop (= Det litterære apotek) som paperback på Fretex i dag, da? Jeg hadde ikke fått somlet meg til å bytte den til meg i den vanlige bokhandelen, så dermed ble det bruktkupp i stedet. Gøy - fikk såvidt lest noen sider i den mens jeg ventet på en venninne etterpå, men ikke nok til at jeg fikk dannet meg et inntrykk av hva jeg har i vente. Har for øvrig fire-fem andre påbegynte bøker samtidig, i andre sekker/vesker - "magen blir mett før øynene" er en advarsel som gjelder litterære fristelser, også.......... :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

^^)
God lesning!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sissel ElisabethKari FredriksenTheaNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnHarald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaHeidi LTone Maria Jonassen