Om Kleskoden: Du tar meg snart igjen! Akkurat nå har jeg dårlig lesetid, og det merkes på antall sider IKKE lest denne uka :-( Noe av skylda må også bruksanvisningen på den nye vaskemaskina ta, he-he!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

^^D
Kloke karer med respekt for resultatet leser bruksanvisningen! Ikke som mi stemor, som også har kjøpt ny vaskemaskin denne uka og lot være å lese alle ... misforstå meg riktig, hu er ganske kul, men ingen nordlending med respekt for seg sjøl ville vel gå glipp av en mulighet til å benytte den mest blomstrete delen av sitt vokabular --
... så nei, der ble ingen bruksanvisning lest.

Kleskoden er ganske lettlest, men jeg må høre meg sjøl tenke, slik at jeg får filosofert litt over innholdet. Jeg tenkte på forhånd at det kanskje var litt halvtøft av en mann å ta på seg å lese om mote, men det handler jo ganske lite om spesifikasjonene og atskillig mer om det psykososiale, noe de fleste av kan ha utbytte av. Så ... det er jo bare å fortsette når du finner ledige øyeblikk. Det fine med bøker er at de løper jo ingen steder, ikke sant? Hehe.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var eldste dattera mi som tipsa meg om Kleskoden. Hun har en ganske klar tanke om å jobbe innafor den bransjen - med gjenbruk! - og tar den type utdanning nå. Vi har prata en del att og fram om nettopp moteindustrien, plusser og minuser, de siste 2-3 åra, så helt novise er jeg ikke, he-he! Boka til Arntzen gir meg ekstra kunnskap og forståelse om mote, sånn den påvirka dattera mi, med god logikk fra perm til perm. Jeg trives godt fra ei side til den neste :-) Blei noen sider etter midnatt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror dattera di er i ferd med å skaffe seg en god og solid jobb. Satser hun klokt har hun mest sannsynlig en sikker jobb. Hils og si takk for ei bra og interessant bok! Jeg fortsetter med Arntzens andre bok uti uka, tenker jeg, når jeg får unna litt av det andre jeg leser på ... ^^)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliAnn ChristinAkima MontgomeryBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenEster SKirsten LundSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinTheaG LNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda Rastenmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  Frøysaa