Ting & Tøy er bruktbutikkkjeden til Ny start i Øst. Som andre gjenbruksmarkeder, har de konseptet "Fyll en pose med bøker for 50 kroner". Vi var to stykker der i dag, og da han ikke fylte posen sin helt opp, benyttet jeg sjansen til å putte i noen ekstra. Hehe. Jeg fant en vakker, gammel og illustrert utgave av Knut Hamsuns Pan, 1984 av Orwell, Ulysses fra Århundrets bibliotek-serien og Khaled Hosseinis Og fjellene ga gjenlyd. Jeg har bare lest Drageløperen av ham tidligere, men til gjengjeld så elsket jeg den.

Vestre Toten folkebibliotek har en stund nå har hatt boksalg, men nå ville de ikke ha penger lenger. Et helt langbord med bøker, hadde de, blant annet to kopier av Stig Aasviks Indre anliggender, som jeg har hatt liggende som bibliotekbok en stund nå, men ikke fått lest. Plukket også med et par andre for gøy, en roman av Teratologen med etterord av Sæterbakken; Å hate alt menneskelig liv, et par av Paulo Coelho, Lars Lenths Den norske pasienten (Min gamle flamme var fluefisker, og Lars Lenth er vel hovedsaklig dét han også, men tydeligvis skriver han skjønnlitterært i tillegg) og helt uten å kjenne til verken boka eller forfatteren, Nøytral av Bård Torgersen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit R