Her har det vært fint vær, sol og passe med skygge, de siste dagene. Dessverre trumfer stort sett været på innsiden, ofte et annet enn det som er ute. I går lå jeg på et utmarksbeite med sauer og så én eneste ensom person som jogget forbi. Vel, jeg er et godt stykke inne i David Vanns Legender om et selvmord nå, det går raskt å lese den, synes den er fin, på tross av at jeg har helt mer mot personlig prosa alá Knausgård og Sæterbakken hittil i år, og av og til synes handling og spenningskurver liksom har bydd meg imot.

Med de få sidene som er igjen, regner jeg med at jeg leser hvertfall en bok til denne helga, kanskje to, fra biblioteket har jeg hentet Sylvia Plaths The bell jar, på originalspråket, og novellesamlingen Brønnene av Hans Herbjørnsrud.

God helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit R