Hehe, ja, er det ikke rart? Neida, den er ikke for lettbeint, den var akkurat passe blanding av lett, munter, trist og ... helbredende? For meg var den litt forsoning overfor Frankrike, for jeg har "hatet" alt fransk ei tid etter bruddet med eksen som er far til guttungen min. Gutten er "made en Paris" og halvt fransk, jeg elsket å reke rundt på slike steder som lekteren Lulu lå fortøyd, bygården nr. 27 er akkurat slik som der farmor og farfar til guttungen bor i de gamle deler av Paris og kattene er like sannsynlige de ... uten å røpe for mye, ender historien omtrent i de strøk guttungens farmor kommer fra ... det var derimot i England jeg ble kjent med en fyr som kjøpte en 80 år gammel lekter for å pusse den opp og bo i den ... det var bare så mange snodige treff at jeg syns boka var rene sjelekuren! Hvis jeg skal innvende én eneste ting med den, er det at tittel kunne gjerne vært Lavendelrommet på norsk, for det er direkte oversatt fra originaltittelen på tysk. Det hadde hengt på greip og det bedre enn tittelen den fikk. Men det er nå meg om det. Gå for den du, om du skulle få ånden over deg. Jeg anbefaler så klart den videre.

Pussig at du skulle begi deg utpå å flørte med fransk, da ... ^^)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jammen da skal jeg revurdere - jeg oppdaget at jeg allerede hadde boken av Nick Hornby (typisk - jeg gadd ikke å sjekke bokelsker-boksamlingen min først for å se om jeg hadde kjøpt den tidligere...), så den må jeg gå og bytte i en annen bok. Da kan det vel hende at det blir boken "din" i stedet!

Pussig at du skulle begi deg utpå å flørte med fransk, da ... ^^)

Neida, ikke pussig i det hele tatt - jeg har fransk grunnfag og er generelt veldig interessert i språk, og har dessuten toget litt rundt i Frankrike (er ikke så glad i Paris selv om det er mange flotte severdigheter der - men Frankrike har sååå mye annet å by på). Så den boken gled temmelig motstandsløst med til kassen. I dag har jeg imidlertid begynt å lese Jason 'Timbuktu' Diakités selvbiografiske En droppe midnatt - jeg kan anbefale den; den er både velskrevet og interessant. Tycker jag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kari FredriksenTheaNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnHarald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaHeidi LTone Maria JonassenEster S