Jeg har lusket litt rundt på sidene her i et par års tid, men jeg har aldri deltatt i (eller lagt merke til at det er et aktivt) forum. Gøy!

Jeg er i ferd med å flytte, og har vært for å se det nye huset i dag, det gjør meg glad. Jeg er også i prosessen med å finne en jobb som kan matche den nye situasjonen bedre, jeg vet ikke om dét gjør meg direkte glad- men forandringer er, tross alt, også hvordan man utvikler seg.

Forrige helg ble jeg forhindret fra å gå på biblioteket før det stengte, så jeg falt tilbake på de støvbelagte permene ytterst i min egen bokhylle. Siden da har jeg kommet meg i gjennom seks seige kapitler i Mariell Øyres & me skal bli omskapte, men jeg kan ikke si at jeg liker den. Jeg skal fullføre den, men det blir langdrygt. Selvfølgelig leser jeg noe simultant, og i går leste jeg ut en e-utgave av Herman Hesses Siddhartha. Synes den er flott, kanskje spesielt starten før selve handlingen og all den ytre dialogen starter. I dag leser jeg en sliten, gulnet Animal Farm med notater i margen.

Ellers har jeg tre andre bibliotekbøker som ligger og venter og kanskje får oppmerksomheten min denne helga, Stig Aasviks Indre anliggender, David Vanns Legender om et selvmord og Per Pettersons I kjølvannet.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hei! Kult! Velkommen som aktiv!
Mange interessante bøker på gang også, og når du nevner det, får jeg nesten flytteabstinenser ... Pussig! Jeg har Siddharta inne i leseappen min som e-bok nå på engelsk, men prioriterer den ikke denne helga. Snubla tilfeldig over den forrige uke og den gled lett. Foreløpig tatt to små lesestunder der, for å slå i hjel ventetid. Må bare få unna bibliotekbøkene først.

Ta en titt om biblioteket der du skal flytte til har meråpent. Det er knallbra ordning! Lykke til med flytting og kom gjerne innom i flere tråder!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

HildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibeke