Jeg er en av dem som har et sug etter å vite hvordan det går videre med disse personene. Om Jacobsen tenker i den retningen kan vi bare håpe intenst på.

Bare rolig, Steinar! Den tredje (og siste) boken om Ingrid på Barrøy kommer høsten 2017. Jeg leste det for en måned siden i Aftenposten - jeg lenker til intervjuet der Roy Jacobsen forteller dette; intervjuet stod på trykk (og på nett!) i juni 2017 i anledning Man Booker-nominasjonen. Sitat fra intervjuet:

– Hva kan vi vente oss av siste avsnitt av historien om Ingrid Barrøy?
– Nå er det etterkrigstid, med de samme skikkelsene – Ingrid er fortsatt hovedperson. Videre har jeg snudd på sitatet fra den amerikanske isolasjonistsenatoren som sa at «krigens første offer er sannheten», repliserer Jacobsen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Dette er dagens gode nyhet, JOHO! Gammalt nytt for andre, men samma det :-) Takker og bukker, annelingua :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ih, det var så lidt! :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var gode nyheter, annelingua:) Gleder meg til gjensyn med øyfolket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gleder meg, jeg óg! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud