Ingen overraskelser å berette om fra innerst i Sørfjorden. Dog var det intenst i natt når jeg drømte om en olm moskusokse som sto rett utafor verandadøra. Mitt forsvar var et luftgevær fullt av rust i løpet. Våkna (heldigvis) like etterpå. Like hel :-)

Det har blitt Roy Jacobsen denne uka. Leste først ferdig De Usynlige før jeg for andre gang på kort tid leste Hvitt Hav - som var oppfølgeren til førstnevnte. Mange har lest denne historien over to bøker om Ingrid og familien (og ytterligere; venner og hjelpere) på øya Barrøy et sted på Helgelandskysten. Jeg er en av dem som har et sug etter å vite hvordan det går videre med disse personene. Om Jacobsen tenker i den retningen kan vi bare håpe intenst på.

Må en tur innom biblioteket i morra lørdag, på leit etter ei ny bok. I kveld blir det dikt skrevet av Kjell Ivar Sandvik, og boka heter Ingen Av Oss Er Borte. en fant jeg i ei gratishylle nettopp på "biblis".

Les til dere skjems i helg og ferie!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg er en av dem som har et sug etter å vite hvordan det går videre med disse personene. Om Jacobsen tenker i den retningen kan vi bare håpe intenst på.

Bare rolig, Steinar! Den tredje (og siste) boken om Ingrid på Barrøy kommer høsten 2017. Jeg leste det for en måned siden i Aftenposten - jeg lenker til intervjuet der Roy Jacobsen forteller dette; intervjuet stod på trykk (og på nett!) i juni 2017 i anledning Man Booker-nominasjonen. Sitat fra intervjuet:

– Hva kan vi vente oss av siste avsnitt av historien om Ingrid Barrøy?
– Nå er det etterkrigstid, med de samme skikkelsene – Ingrid er fortsatt hovedperson. Videre har jeg snudd på sitatet fra den amerikanske isolasjonistsenatoren som sa at «krigens første offer er sannheten», repliserer Jacobsen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dette er dagens gode nyhet, JOHO! Gammalt nytt for andre, men samma det :-) Takker og bukker, annelingua :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ih, det var så lidt! :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var gode nyheter, annelingua:) Gleder meg til gjensyn med øyfolket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gleder meg, jeg óg! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

:-D
... bra du klarte deg!
Det er akkurat sånne anekdoter jeg syns er så morsomt å høre fra andre! Kos deg med bøkene og god helg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skulle det gjenta seg, kan du forte deg å drømme opp en liten flaske
moskusolje.
Er det leveringsvansker, prøv myggolje, hvalolje, jomfruolje eller
babyolje.. eller skyt med våpenolje.

Moskusen kan tenkelig symbolisere moské-vesenet?
Rust i løpet er i alle fall skummelt..

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila