Med fare for å gjere ei "greie" ut av noko som kanskje ikkje er ei "greie"....
Du har jo på ein måte fus på helgetråden, sidan du meldte deg til å take over då Vibeke takka av. Då kan det kjennast litt ugreit å berre steppe inn og vikariere sånn utan vidare.

Kunne det vere ein ide å setje ein "deadline" for fusen? Fredag kl 18, for eksempel? Og at det etter dette tidspunktet er fritt fram for engelin eller andre å legge ut helgetråd?

Det er jo ein liten trufast flokk som tek del i denne tråden, og eg har inntrykk av at det er fleire enn eg som saknar den dei helgane det ikkje blir noko av.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hei - kort svar da jeg er på jobb. Er åpen for en sånn ide. Problemet er at en del fredager er jeg ikike hjemme fra jobb før etter kl 18... Og på jobb er det så hektisk at jeg ikke kan regne med å skrive helgetråd der. I dag har jeg tenkt å legge ut en tråd etter kl 18 når jeg er hjemme fra jobb :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

PS: og om noen tenkte "da kan hun jo legge ut tråd før jobb i dag: jeg dro på jobb halv sju i morges, så det er ikke aktuelt, he-he.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du har rett i det, Jostein, man har ikke lyst til å trå i andres bed ... så er det gjerne på fredag jeg blir sittende og tenke litt på leseplanene mine og da er det gøy å se hva andre leser på. Dessuten syns jeg det er hyggelig å høre hva andre driver på. Ser ut til at flere har det cirka likedan.

Jeg skal for det meste være hjemme i sommer (passe hagen, vettu ...) så jeg har faktisk mulighet til å være helgetråd-vikar dersom krira får det for travelt, jeg syns forslaget om kl. 18.00 som grense kan være greit. Fritt frem for andre som har lyst også!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendliesomniferumRune U. FurbergChristofer Gabrielsen