Hei alle sammen.

På grunn av personlige/private utfordringer og uforutsette hendelser kan jeg dessverre ikke fortsette å administrere denne lesesirkelen.

Takk for mange interessante innlegg og synspunkter.

God sommer!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Takk for den utmerkede måten du har ledet lesesirkelen på, Kjell! Jeg ønsker deg lykke til og håper vi får se deg her inne av og til. God sommer!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Oi, det var dumt.
Vonar at kva det no enn er som stend på, at det ikkje er verre enn at du blir å sjå her på nettsidene av og til likevel.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjære Kjell,
Det var leit å høre at «livet vender vrangsida ut» (sitat Berit Waal). Håper alt, med tiden til hjelp, ordner seg til det beste for deg. Lesesirkelen er en berikelse. Du har ledet den på en inspirerende, ryddig og pålitelig måte. Tusen takk for din innsats!

Alle gode ønsker, Kjell.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne